CLOSE
  Inlagsvägen 4, Kungsbacka  0300 - 719 91 (tis & tors 10-12)

En församling för människor och Jesus

Vi vill vara en mötesplats mellan himmel och jord, där människor och Jesus kan mötas och lära känna varandra.

Vi är en församling för människor. Vi är helt vanliga människor som samlas för att dela livet med varandra – med all den glädje, sorg, hopp och tro som livet är fullt av. Vår längtan är att alla som kommer till oss ska känna sig välkomna och accepterade för vilka de är.

Vi är en församling för Jesus. Han är församlingens huvudperson och i centrum för allt vi gör i kyrkan. Vi vill vara en församling som inte bara pratar om Jesus, utan en plats där Jesus är nära och på riktigt. På så sätt blir vi en mötesplats mellan himmel och jord, dit du kan komma och finna en gemenskap med andra som längtar efter mer av livet, men också få möta och lära känna Jesus. Han älskar dig, han har en plan för ditt liv, och han både vill och kan förvandla ditt liv.

Detta tror vi på

Du kan få lära känna Jesus och ta emot frid, förlåtelse och hopp! Vi tror att varje människa är älskad av Gud och att Jesus har gett sitt liv för att vi ska kunna ta emot förlåtelse och få en upprättad relation med Gud. När vi tar att emot Jesus i vårt hjärta och gör honom till Herre i vårt liv får vi förlåtelse för våra synder, en personlig relation med Gud och ett löfte om ett evigt liv. Detta är den erfarenhet som vi har fått göra, och vi har märkt att Jesus ger en frid och en mening som inte finns att hitta någon annanstans.

Vår vision

Vi vill se Guds rike utbredas bland alla Kungsbackas invånare, där många får sina liv förvandlade och följer Jesus.

Vecka 3

Onsdag 15 10:00 Bön
18:00 Royal Rangers
19:00 Hemgrupper
Fredag 17 19:30 Breaking Ground
20:00 Närradio
Söndag 19 10:30 Lovsång och bön
11:00 Gudstjänst med Robin Eklind
13:00 Administrationsmöte

Bibelfrukost med Anders Sjöberg

  1 februari, 2020

Längtar du efter att bibelläsningen ska få vara en mer naturlig och självklar del av ditt vardagsliv? Vet du inte vart du ska börja? Eller har du kanske kört fast? Välkommen till en förmiddag som ger dig verktyg och inspiration att läsa och förstå Bibeln och se hur den har något att säga som talar […]

Visa mer

Äktenskapskursen

  13 februari, 2020

En friskvårdskurs på kristen grund, som ger verktyg för att bygga en stark, sund och livslång parrelation. Nästa kursstart 13 februari – Anmäl er här!

Visa mer