CLOSE
  Inlagsvägen 4, Kungsbacka  0300 - 719 91 (tis & tors 10-12)

En församling för människor och Jesus

Vi vill vara en mötesplats mellan himmel och jord, där människor och Jesus kan mötas och lära känna varandra.

Vi är en församling för människor. Vi är helt vanliga människor som samlas för att dela livet med varandra – med all den glädje, sorg, hopp och tro som livet är fullt av. Vår längtan är att alla som kommer till oss ska känna sig välkomna och accepterade för vilka de är.

Vi är en församling för Jesus. Han är församlingens huvudperson och i centrum för allt vi gör i kyrkan. Vi vill vara en församling som inte bara pratar om Jesus, utan en plats där Jesus är nära och på riktigt. På så sätt blir vi en mötesplats mellan himmel och jord, dit du kan komma och finna en gemenskap med andra som längtar efter mer av livet, men också få möta och lära känna Jesus. Han älskar dig, han har en plan för ditt liv, och han både vill och kan förvandla ditt liv.

Detta tror vi på

Du kan få lära känna Jesus och ta emot frid, förlåtelse och hopp! Vi tror att varje människa är älskad av Gud och att Jesus har gett sitt liv för att vi ska kunna ta emot förlåtelse och få en upprättad relation med Gud. När vi tar att emot Jesus i vårt hjärta och gör honom till Herre i vårt liv får vi förlåtelse för våra synder, en personlig relation med Gud och ett löfte om ett evigt liv. Detta är den erfarenhet som vi har fått göra, och vi har märkt att Jesus ger en frid och en mening som inte finns att hitta någon annanstans.

Vår vision

Vi vill se Guds rike utbredas bland alla Kungsbackas invånare, där många får sina liv förvandlade och följer Jesus.

Vecka 11

Tisdag 1211:00Dagledigträff
Onsdag 1310:00Bön
19:00Hemgrupper
20:00Närradio 95.2 MHz
Fredag 1519:30Breaking Ground
Söndag 1710:30Lovsång och bön
11:00Gudstjänst med Roland Johansson

Guds kraft till frälsning

  10 februari, 2019 – 14 april, 2019

Den här våren fördjupar vi oss i Romarbrevets fantastiska texter genom predikoserien ”Guds kraft till frälsning”. I denna serie får vi följa hur Aposteln Paulus presenterar sig själv och sitt budskap för församlingen i Rom som han planerar att besöka. Romarbrevet är Nya Testamentets längsta brev och har genom kyrkans historia ansetts vara en av […]

Visa mer

Möte med team från Bethel Church

  2 april, 2019

Tisdagen den 2 april får vi i besök av ett team från Bethel Church i Redding, Kalifornien. Teamet består av elever från bibelskolan Bethel School of Supernatural Ministry som är på missionsresa i Sverige under ledning av David Ekelyck. Vi ser fram emot en fantastisk kväll inför Guds ansikte! Vi har höga förväntningar på vad […]

Visa mer