CLOSE
  Inlagsvägen 4, Kungsbacka  0300 - 719 91 (tis & tors 10-12)

Ge till församlingen

Pingstkyrkan Kungsbacka drivs ekonomiskt enbart av gåvor från människor som ger av sina tillgångar. De tillgångar vi människor har är gåvor vi fått av Gud att förvalta på rätt sätt. Vi tror att eftersom vi tillhör Gud är också allt vi är och allt vi har i slutändan hans.

Vi vill betona glädjen och välsignelsen i att få vara med och ge tillbaka till Guds verk, för ett blomstrande Kungsbacka och ut över hela världen.

I Bibeln är ”tiondegivande” en tydlig princip för materiella tillgångar. Det betyder att man ger 10% av sin inkomst till Guds verk som en bekännelse av att allt egentligen är hans. Innan Jesus kom till världen var detta en regel för Guds folk. Men i Nya Testamentet finns inte längre tiondet som en lag. Där handlar det mer om glädjen att få vara med och ge till Guds verk.

För oss är därför inte tiondet en regel, utan en möjlighet och en nåd. Det viktiga är inte hur många procent av din lön du ger utan vad som finns i ditt hjärta och hur du ser på det du har. Några har svårt att ge tionde medan andra kan ge mycket mer! Däremot utmanar vi gärna dig att prova att ge tionde. Att ge till församlingen handlar inte om känslor eller tillfälliga satsningar. Det handlar heller inte om att kyrkan behöver pengar. Det handlar först och främst om din personliga relation med Gud. Det finns många berättelser om hur människor blivit välsignade av att ge av sina tillgångar och lita på Guds omsorg även på ekonomins område. Vill du bli en givare så rekommenderar vi att du gör det medvetet, planerat och regelbundet.

På våra församlingsmöten, som är öppna för alla att deltaga i, redovisar vi löpande information om hur mycket pengar vi samlar in och vad vi gör för pengarna. Var med du också!

Var med och bidra!

Swish församlingskassan:
1233 385 721

Swish Café Pingstkyrkan:
1234 474 805

Swish Breaking Ground:
1230 720 532

Swish Glassboden:
1234 613 287

Bankgiro:
783-6430