CLOSE
  Inlagsvägen 4, Kungsbacka  0300 - 719 91 (tis & tors 10-12)

Själavård

Vi kan alla behöva någon att prata med ibland. Bibeln talar om att vi människor består av ande, kropp och själ, och att Gud är intresserad av och bryr sig om varje del av oss.
Själen – våra tankar, känslor, vilja, mm – är en oerhört stor och viktig del av vilka vi är. När vi mår bra i vår själ mår vi ofta bra som människor. Men själen kan också göra ont. Det finns mycket som kan hända oss i livet som gör att vi tar skada till vår själ.

Jesus kallas för ”själens herde och vårdare” (2 Petrusbrevet 2:25). Han vill vara den som vårdar, läker och tar hand om vår själ. I vår församling erbjuder vi därför själavårdssamtal, där du erbjuds att sitta ned tillsammans med två av våra själavårdare som lyssnar till din berättelse och ber tillsammans med dig. Alla våra själavårdare har tystnadsplikt och tjänsten är alltid kostnadsfri.

Behöver du någon att samtala med? Oavsett om du söker friskvård eller befinner dig i en kris så finns vi här för dig. Kanske handlar det om inre sår, destruktiva livsmönster eller relationsproblem. Kanske behöver du bara någon som lyssnar en stund. Du sätter agendan för samtalet och avgör själv hur mycket du vill dela med dig av. Självklart är du välkommen oavsett om du ser dig som troende eller tvivlare.

För att boka tid för själavårdssamtal, skriv till [email protected]. Uppge namn och telefonnummer och beskriv kortfattat varför du söker samtal så kommer en av våra själavårdare att kontakta dig.