CLOSE
  Inlagsvägen 4, Kungsbacka  0300 - 719 91 (tis & tors 10-12)

Vi söker pastor med ansvar för ungdomar!

Kungsbacka sprudlar av liv! I kommunen med 85 000 invånare är nästan 25 000 personer 20 år eller yngre. Vår vision är att se Guds rike bryta fram bland alla Kungsbackas invånare, där många får sina liv förvandlade och följer Jesus.

Vi söker nu en pastor som ska leda församlingen tillsammans med övriga pastorer och ledare, och framförallt jobba med att nå stadens ungdomar.

Vi är en församling med drygt 300 medlemmar i alla åldrar. Vi är en alla generationers församling som inte minst vill satsa på barn, unga och deras familjer. I pastorsteamet ingår just nu föreståndare, pastor med ansvar för hemgrupper, en resurspastor samt en pastor med ansvar för gudstjänster på en mindre ort i Kungsbacka. Förutom denna tjänst med ansvar för ungdomar så söker vi samtidigt en ytterligare pastor som ska ansvara för barn och familj.

Nu söker vi dig som älskar Gud, älskar människor och som brinner för att se människor komma till tro och ta nya steg i lärjungaskap. Du älskar att vara i Guds närhet och att ta med andra dit där de får upptäcka glädjen, kraften och livet i relationen med Jesus.

Vårt ungdomsarbete är inne i ett generationsskifte. Vi söker därför dig som vill arbeta pionjärt och utåtriktat samt vägleda församlingens nya generation av tonåringar in i lärjungaskap.

Vi söker en medarbetare som är en naturlig ledare och som uppmuntrar och coachar andra till att växa i sina gåvor. Du kommer få utrymme att utveckla ett arbetssätt som du tror når vår stads unga på bästa sätt. Du planerar och driver olika aktiviteter som till exempel läger som är viktiga tillfällen där ungdomar får möta Gud och ha roligt tillsammans. Du finns på stadens skolor för att knyta kontakter med ungdomar och stötta de kristna ungdomarna där. Konfirmation, dopsamtal och att vara en medvandrare i unga människors vägval i livet, är en stor del av uppdraget.

Att du är kallad av Herren är första och största prioritet. Vi tror att du som söker har goda ledaregenskaper med erfarenhet av att leda ungdomsgrupper. Utbildning inom teologi och/eller ledarskap är meriterande.

Vi söker en person med anställning på 50%. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vi tillsätter tjänsten så snart vi hittar rätt kandidat, så ansök redan nu via mejl till [email protected]

Categories: Okategoriserade