CLOSE
  Inlagsvägen 4, Kungsbacka  0300 - 719 91 (tis & tors 10-12)

Församlingsdag 2021

Vi är så glada att få hälsa dig välkommen med till årets Församlingsdag! Vi ser fram emot en dag av glädje, gemenskap och framtidstro den 25 september.


Temat för dagen är Vägar Vidare. Jesaja 43:19 säger: Se, jag gör något nytt. Redan nu visar det sig. Märker ni det inte? Jag ska göra en väg i vildmarken och strömmar i öknen.

Vi tillhör en Gud som alltid har en väg. En väg som går framåt oavsett om vi går genom vildmark eller outforskade områden. En väg för dig och mig. En väg för Guds folk. Den här dagen vill vi tala om de vägar vidare som vi tror att Gud har för oss som församling. Därför stämmer vi in i bönen från sången Vägar Vidare hämtad från Pingsts senaste lovsångsskiva:

Och Din vind Gud, den fyller oss med mod.
Vi har frihet att drömma stort,
för Din Ande bor i oss.

Dit Du går, går vi också, Gud.
Där Du är, vill vi vara nu.
Jesus, led oss fram på Dina vägar vidare.

En dag på två platser
Vår förhoppning har varit att samhällets restriktioner skulle ha lyft i den utsträckning att vi kunde samlas hela församlingen på en plats den här dagen. Men utifrån nu rådande läge har vi beslutat att årets församlingsdag genomförs på två platser i den södra delen av vår kommun, närmare bestämt Frillesås; i Vallersvikskyrkan och på Stuvs Bygdegård.  

Familjedag i Vallersvikskyrkan
Detta blir en dag för alla barn och deras föräldrar tillsammans med Frasse från Nyhem. Massor av skratt, bus och härlig gemenskap utlovas! Dagen börjar med drop-in kl 10 och avslutas vid 15-tiden. Kostnaden är 150 kr/vuxen och 50 kr/barn. Maxpris/familj 400 kr. Spädbarn följer med gratis. Medtag egen lunch. Fika ingår.

Gemenskapsdag på Stuvs Bygdegård
Den andra delen av församlingsdagen äger rum på Stuvs Bygdegård i Frillesås (Stuvvägen 49). En dag där vi blickar framåt mot vad vi tror att Gud har för oss framöver, en utflykt till Borekullastugan där vi får en inblick i lokal väckelsehistoria och såklart massor av härlig gemenskap och tid inför Guds ansikte! Dagen börjar med drop-in kl 10 på Stuvs Bygdegård och avslutas på kvällen med festmiddag och kvällsandakt i Vallersvikskyrkan. Vi avslutar ca kl 19:30. Kostnaden är 250 kr/person. Medtag egen lunch. Fika och middag ingår.

Anmäl dig till församlingsdagen här.

Vi behöver din anmälan senast den 19 september.

Betalning sker via Swish 123-3385721 eller Bg 783-6430. Märk betalning med namn + Fdag.

Vi ser fram emot att se dig där!

Planeringsgruppen

Categories: Okategoriserade