CLOSE
  Inlagsvägen 4, Kungsbacka  0300 - 719 91 (tis & tors 10-12)

Vart är vi på väg?

Älskade församling,

Nu öppnar vi upp anmälan till årets Församlingsdag! Vi ser fram emot en fantastisk dag den 28 september på Gullbrannagården och hoppas att just du vill följa med!

Temat för dagen är ”Vart är vi på väg?” och vi får lyssna till undervisning och presentationer av vad vi tror att Gud har för vår församling framöver. Vi kommer också ha ett Framtidsforum där vi möts till samtal om framtiden med bland annat fastighetsfrågan i fokus. Utöver detta blir det naturligtvis tid för aktiviteter, gemenskap, god mat och bön och lovsång.

Oavsett om du är medlem i församlingen eller ej är du varmt välkommen med!

Barnsamlingar

Församlingsdagen är för hela familjen! För alla barn från 4 år anordnas särskilda samlingar både på förmiddagen, eftermiddagen och kvällen. Det sägs bl a att det kommer finnas en tidsmaskin på plats…

Tid, plats och pris

Platsen är Gullbrannagården som ligger strax utanför Halmstad. Lördagen den 28 september möts vi där och vi börjar kl 9:30 med fika och mingel och första samlingen är kl 10:00. Dagen avslutas med en kvällsandakt som beräknas vara slut ca kl 20.

Dagen kostar 375:- för vuxna och 150:- för barn och ungdomar mellan 4-16 år. Barn under 4 år följer med gratis. I priset ingår lunch, middag, två st fika och lokalhyra.

Vi har alla olika ekonomiska förutsättningar och vi vill inte att någon ska stanna hemma av ekonomiska skäl. Om det är så att du vill följa med men behöver hjälp med anmälningsavgiften går det bra att kontakta Robin Eklind så hittar vi en lösning på det i sådant fall.

Fredagsmys kvällen innan

För alla som vill värmer vi upp inför Församlingsdagen kvällen innan med ett härligt Fredagsmys för hela familjen. Vi äter middag på Gullbrannagården från 18:30 och därefter väntar Lägerbål med massa roliga lekar och tävlingar. Senare på kvällen finns det möjlighet att spela sällskapsspel, umgås eller varför inte bada bastu eller badtunna? Medtag badkläder.

OBS! Boende, kvällsmat och frukost för Fredagsmyset bokas direkt via Gullbrannagården på gullbrannagarden.se eller 035-2412100. Gullbrannagården har en mångfald av olika boendealternativ med camping, vandrarhem, campingstugor mm så ni kan välja det som passar er bäst. Uppge att ni hör till Pingstkyrkan Kungsbacka så blir ni placerade nära andra församlingsvänner som valt samma alternativ.

Hoppas att vi ses!
Robin Eklind, Pastor och föreståndare