CLOSE
  Inlagsvägen 4, Kungsbacka  0300 - 719 91 (tis & tors 10-12)

Breaking Ground

Breaking Ground är för dig som går i 7:an & uppåt. Vi träffas i kyrkan på fredagar kl 19.30 men ibland åker vi även iväg och besöker andra kyrkor eller hittar på saker som Beach Volleyboll, Bowling och Airhop.

Hösten 2019

BG:PASSION

En fredag i månaden har vi BG:PASSION, då vi satsar extra mycket på möte med lovsång och predikan. Vi börjar med mingel 19.30 och sedan möte 20.00 i kyrksalen. Efter det har vårt café öppet och du är välkommen att hänga kvar till 24.00, då vi stänger.

BG:CAFÉ

Två fredagar i månaden, 19.30, har vi ett kortare möte i caféet följt av samtal och någon rolig aktivitet. Efter det har vårt café öppet och du är välkommen att hänga kvar till 24.00, då vi stänger.

BG:EVENT

En fredag i månaden åker vi iväg och besöker andra kyrkor eller hittar på saker som Beach Volleyboll, Bowling och Airhop. Tiderna kan variera beroende på vart vi ska och vad vi gör.

WESTCOAST

Detta är ett samarbete vi har med Pingstkyrkorna i Varberg, Halmstad, Falkenberg, Bua och Veddige. Under året har vi olika ungdomsdagar i våra olika städer och vi åker även på konferenser och festivaler tillsammans som UNITE, Nyhem och Vision Värnamo.

För mer info om vad som händer följ oss på Instagram och Facebook. Skriv upp dig på vår sms-lista så missar du inte vad som händer. Kontakta Linus Bokerud på 0700 – 29 06 03.