CLOSE
  Inlagsvägen 4, Kungsbacka  0300 - 719 91 (tis & tors 10-12)

Compassion Christmas Concert

Compassion Christmas Concert kommer till Pingstkyrkan Kungsbacka lördag kväll den 27 november! Vi ser fram emot en oförglömlig konsert av proffsiga musiker. Julsånger, solosånger och lovsånger sammanvävs med berättelser om hur ett fadderskap genom Compassion förvandlar liv på riktigt. Fri entré! Du behöver däremot reservera plats till konserten, vilket görs genom formuläret nedan.

Compassion Christmas Concert

Compassion Christmas är en julkonsert som handlar om att sjunga med, se och att ge. Mattias och Therese Martinson leder kvällen tillsammans med sitt band och gästartist. Mattias arbetar som evangelist för Compassion och Therese är sångpedagog och sångerska. Compassion är en fadderorganisation som funnits sedan 1952 och befriar 2,2 miljoner fadderbarn i 25 länder från fattigdom i Jesu namn. Över 550 miljoner barn lever i svår fattigdom och denna siffra har ökat med mer än 100 miljoner som en konsekvens av den pågående corona-pandemin. Genom 1-1-fadderskap så blir man fadder till ett unikt barn, ett långsiktigt engagemang som betyder varaktig förändring och ett hopp om ett förvandlat liv bortom fattigdomen.

Compassion Christmas är en hoppfull kväll för ”dessa mina minsta” – Matteus 25:40, med julsånger, solosånger och lovsånger sammanvävda med berättelser om hur fadderskapet förvandlar liv på riktigt. Du kommer få info och möjlighet att bli fadder till ett barn under kvällen.